Diensten


Mijn collega's en ik kunnen u bijstaan bij de organisatie van uw evenement. Hieronder een klein overzicht van de diensten die wij aanbieden.

Grafisch ontwerp

Voor allerhande grafische ontwerp kan je bij mij terecht. Of het nu gaat over een visitekaartje, een uitnodiging, een flyer voor een party, een prijslijst, een spandoek, ... De lijst is eindeloos. Mail gerust even en dan neem ik zo snel mogelijk contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken. 

DJ

Intussen heb ik al meer dan 20 jaar ervaring als dj! Dus ben je op zoek naar een commerciële dj voor jouw openbaar of privé event dan ben ik jouw man!

Sinds de zomer van 2022 breng ik ook een nieuw soort dj-set samen met zangeres Esther Sels. Deze dj-set kan indien gewenst ook nog uitgebreid worden met live sax, viool,... 

Verhuur materiaal

Van een dj booth, over een lichtinstallatie, meubilair, spiegelbollen, decoratie, tenten tot koeling en tapinstallaties. Met elke vraag kan je bij mij en mijn collega's terecht. Dankzij jarenlange samenwerkingen met verschillende collega's sta ik jou met plezier bij in jouw zoektocht en kan ik jou ook nog eens de beste prijzen aanbieden met een uitstekende serice.

Organisatorische bijstand

Na meer dan 20 jaar in de eventsector en als voorzitter van VZW Midzomer en mede-organisator van zomerbar "De Wei Van Wammek" beschik ik over een uitgebreide ervaring betreffende de organisatie en uitwerking van events.


Wil je zelf een event organiseren en weet je niet waar te beginnen, stuur me gerust een vrijblijvend mailtje en dan bekijken we samen de manier waarop we kunnen samenwerken en hoe ik jouw event zou kunnen ondersteunen.